Caut job. Sau proiecte interesante in care sa ma implic.

Am 13 ani de experienta in radio, televiziune, print, advertising, organizare de evenimente si alte domenii  conexe.

Radio: „Prima dragoste” a inceput prin 2000 la Radio Vest Timisoara. Am mai trecut pe la Radio Sonvest, National Fm si Favorit Fm Oradea. Am prezentat cam de toate, de la stiri, emisiuni de weekend, nocturne si matinal. Formate CHR. Pana in 2009. Nu stiu sa fac „productie” si nu m-as mai trezi la ora 4 dimineata. Eventual daca nu ma mai culc deloc.

Televiziune: Am inceput cu Televiziunea Transilvania Oradea (TTV). Am mai „prestat”ocazional pentru National TV, N24. Am facut un ocol online pe la Cris TV. Apoi am trecut la TVS Oradea, devenita Digi 24 Oradea.  Am prezentat diverse emisiuni de divertisment (matinal) pana la stiri si emisiuni economice, stand up si live-uri. Am mai fost voice over pentru emisiuni, stiri si promo. Cand situatia a impus-o, am fost producator sau m-am ocupat de programe si casting. Pentru National Fm, Favorit Fm, Tv Transilvania si altele din grup, am facut parte din echipa locala de promovare si marketing (de la conceptie pana la implementare). Nu stiu nimic despre sport si politica. Ma descurc cu fashion si sanatate desi n-ai zice.

Print: Am editat, pe cont propriu, timp de cativa ani revista Business News, o revista gratuita, publicitara, cu subiecte din zona financiara. „One man show”, de la conceperea revistei, pana la vanzarea de publicitate si distribuirea ei. Nu pot sa va dau link pentru ca it-stul meu nu a facut back up la site si a „crapat” (site-ul, nu it-stul) dar pot sa va aduc toata colectia.

Advertising: Campanii media, de imagine si marketing pentru diferiti clienti, incepand cu anul 2005. De la idee pana la aplicare. Nu, nu fac design, nu am echipamente de productie dar cunosc oamenii potriviti, la momentul potrivit si stiu sa pun toate treburile „cap la cap”. Nu fac campanii cu „share si like” si nici spoturi radio cu „o oaza de liniste” si „o gama variata de produse”.

Organizare de evenimente: In ultimii 4 ani am organizat sute de evenimente culturale (concerte, expozitii, festivaluri). Am un atestat de manager de institutii culturale, unul de organizator de spectacole si unul de impresar. Cel mai important eveniment, Toamna Oradeana (4 editii, intre 2009-2012), sute de artisti/editie, durata 2-3 saptamani, zeci de evenimente intr-un singur festival, buget de aproximativ 150000 euro. Nu am „facut” zile la Mac, nunti sau taieri de mot dar…nu-i niciodata prea tarziu.

Ocazional: am mai vorbit pe la conferinte, prin tara si prin strainatate, despre promovare, despre cultura si alte subiecte, am mai prezentat evenimente publice si private, MC prin cluburi si am mai facut diferite munci si activitati care m-au ajutat sa capat mai multa experienta in domeniile de mai sus.

Daca vrei sa discutam: flavius (.) bunoiu (at) gmail (.) com